Šo torti uzskata par vienu no ukraiņu tradicionālajiem konditorejas meistardarbiem. Torti arī nav nemaz tik grūti pagatavot – galvenais – jābūt uzmanīgiem un pacietīgiem. Nebaidamies un gatavojam izcilu torti-gardumu!
Sastāvdaļas 21 cm lielai kūku formai:
Biskvītam:
- 220 g olbaltumu (pirms tortes gatavošanas atstājiet tos uz nakti istabas temperatūrā)
- 55 g cukura
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- 50 g miltu
- 200 g cukura
- 180 g ceptu lazdu riekstu (vai lazdu riekstu un Indijas riekstu maisījuma)
Krēmam:
- 2 olu dzeltenumi
- 40 ml istabas temperatūras ūdens
- 240 g iebiezināta piena
- 400 g istabas temperatūras sviesta
- 50 g kakao pulvera
- 1 tējkarote vaniļas esences
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2